Robotmaaier met installatieservice

Wij zijn uw contactpersoon voor een professionele installatie van robotmaaiers van de gespecialiseerde handelsmerken STIHL iMow & Husqvarna Automower.

  • Advies, verkoop & installatie
  • Perfect maairesultaat
  • Permanente gazonbemesting

Wilt u weten welke van onze robots perfect is voor u?

Kom hier achter!

Onze fabrikanten

Hallo, wij zijn Lucas Tophoven en Karsten Jovic!


Wij zijn verantwoordelijk voor de robot grasmaaiers in het Hünnekens team. Samen zorgen wij voor uw behoeften op het gebied van robot grasmaaiers. Ons hoofddoel is om uw werk te vergemakkelijken en u meer vrije tijd te bieden. Samen met u wegen we de voor- en nadelen van een robotmaaier voor uw gazon af in een persoonlijk gesprek en in de volgende stap vinden we de juiste robotmaaier voor uw persoonlijke gazon en behoeften.

 Samen met u gaan wij ook in op individuele wensen, want uw tevredenheid is onze drijfveer.

Met een robotmaaier bespaart u zich het meestal regelmatige en vaak vermoeiende maaiwerk. Het mulchprincipe van robotmaaiers, waarbij het maaisel wordt versnipperd en op de grond valt, bespaart u de moeite om het af te voeren. Bovendien is regelmatig besproeien met water niet meer nodig, aangezien het maaisel nog een watergehalte tot 90% heeft.

Door regelmatig te maaien, blijft uw gazon op één lengte en ziet het er altijd verzorgd uit.

Het willekeurige principe van het maaien van het gazon, waarbij het gazon herhaaldelijk van verschillende kanten wordt benaderd, maakt het ook mogelijk de grasmat te verdichten en onkruid moeilijker te laten ontkiemen.

Ons servicegebied bestrijkt een straal van ca. 50 km en daarmee de regio's Straelen, Geldern, Kerken, Kevelaer, Weeze, Goch, Uedem, Grefrath, Wachtendonk, Nettetal, Viersen, Kempen, Krefeld, Duisburg, Moers alsmede (Nederland) Venlo, Arcen, Velden, Well, Wellerloi, Bergen.

 Hebben we je interesse gewekt? Neem persoonlijk contact met ons op of vind hier uw geschikte robot. Ve

Tijd weer voor de belangrijke dingen...

In plaats van het weekend te wijden aan gazononderhoud, kunt u zich weer bezighouden met de belangrijke dingen en comfortabel toekijken hoe uw kleine helper aan het werk is. Zo kunt u een goed onderhouden gazon bewonderen. Dankzij de hoogwaardige constructie zult u lang plezier hebben van uw toestel.

De perfecte robotmaaier voor elke tuin. Ook voor de jouwe!

Het is bijna mogelijk voor robotmaaiers om op elk gazon te werken. Dankzij de flexibele signaalkabel kan de robotmaaier bijna elk deel van uw gazon bereiken. Om een perfect resultaat te bereiken, moet echter rekening worden gehouden met enkele bijzonderheden, die ik u graag tijdens ons consult zal uitleggen. Het gaat daarbij met name om obstakels, de grenzen van het gazon en de plaats van het oplaadstation.

De voordelen van Hünnekens

Direct contact ter plaatse
Alleen topkwaliteit
Installatiedienst
Diensten

Ook voor zeer individuele tuinen

Elke hindernis overwint

Dankzij een doordachte signaalkabelgeleiding en de intelligente besturing van de robotmaaier, evenals de schokgevoelige motorkap, vormen obstakels in het gazon geen probleem. Smalle zones en taboezones kunnen makkelijk

Regent het? Geen probleem.

Ik ben aan het maaien in de regen......

Alle robotmaaiers zijn in het bovenste gedeelte volledig beschermd tegen water en kunnen zonder problemen in de regen worden bediend. Het maait nat gras nog beter. Dankzij intelligente sensoren werkt de robotmaaier (Automower Weather Timer) zelfs intelligent afhankelijk van het weer en past hij de maaitijd zelfstandig aan.

Een echt off-road wonder


Hellingen van 35% tot 70% (nieuwe 435X AWD) zijn geen probleem voor robotmaaiers. Samen met u vinden we het juiste apparaat voor uw individuele gazon
.

Husqvarna AIM technologie!

Intelligente en individuele gazonverzorging met één druk op de knop

Zonebesturing: Personaliseer uw gazon met volledige controle en flexibiliteit

Met de nieuwste technologie van Husqvarna bent u in staat om de te maaien gebieden individueel in te stellen en ruimte te creëren voor wilde bloemenweiden. Ook ideaal voor komende veranderingen in de tuin. Stel hem eenvoudig in met het gemak van de Automower® Connect App.

De AIM-technologie zal via updates in het voorjaar van 2022 worden ingevoerd. Beschikbaar voor Automower® modellen 405X, 415X, 435X AWD en 535 AWD.

Intelligente controle van op afstand!

Ik ben intelligent...

Wilt u uw robotmaaier verbinden met uw smartphone en de maaitijden onderweg regelen? Wil je weten waar de robot grasmaaier is? Met de intelligente extra uitrusting kunt u uw robotmaaier nu twee keer upgraden en bent u ook uitgerust voor de toekomst. Vraag het ons en wij zullen u verschillende opties voor de robot grasmaaiers voorstellen.

De voordelen in een oogopslag

Hier hebben we alle voordelen van een robotmaaier voor u op een rijtje gezet.

Dankzij onze robotmaaier service is de installatie eenvoudig en is het maaien van het gazon daarna een koud kunstje.

Bezoek onze gespecialiseerde afdeling voor robot grasmaaiers in Straelen of bel ons gewoon even op.

Wilt u weten welke van onze robots perfect is voor u? 

 Kom hier achter!

Wil je meer informatie? Welk apparaat past bij u? Wij vinden de juiste robotmaaier voor u!

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy*
De Hünnekens Hotline & WhatsApp Chat bij:

Servicezeiten
Mo:
08:00 - 17:00
Di:
08:00 - 17:00
Mi:
08:00 - 17:00
Do:
08:00 - 17:00
Fr:
08:00 - 17:00
Sa:
09:00 - 12:00